Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Főoldal | Webáruház | Hírek
Egy és öt egységes AMAXX elosztószekrények

A Mennekes legújabb kombinációi tovább bővítik az AMAXX kombinációk választékát. A Mennekes célja, hogy az odaillő és megfelelő  kombinációs megoldást kínálja bármely helyzetre. Változatos, variálható kombinációkkal jelentkezett 2008-ban a Mennekes. A különleges design és a számtalan felhasználási terület iránti igény egyaránt szerepet kapott a termékfejlesztésben.

A legkisebb, egy egységes AMAXX kombinációval egészült ki az AMAXX család termékválasztéka. Megrendelhető IP 44-es és IP 67 -es védelemmel. 16 A-es 3 pólusútól a 32 A-es ötpólusúig rendelhető meg, valamint AMAXX kettős reteszelésű aljzattal is elérhető.

Minden ismert AMAXX előny már elérhető a legnagyobb, öt egységgel felszerelt AMAXX kombinációban is.
Kérjen árajánlatot elérhetőségeinken! A darabszám függvényében árainkból kedvezményt biztosítunk kedves megrendelőinknek!

Vissza
MENNEKES PowerTOP Xtra ipari csatlakozók 16A és 32A változatokbanX-CONTACT csatlakozás a Mennekes-tőlAMAXX tokozatokEgy és öt egységes AMAXX elosztószekrények

Archív publikációk

nincs bejegyzésTeljes Archívum