Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Kövess minket a Facebook-on!
PowerTOP Xtra lengő csatlakozók IP54/IP67
1 egységes AMAXX elosztó - IP44
2 egységes AMAXX elosztó - IP44
3 egységes AMAXX elosztó - IP44/IP67
4 egységes AMAXX elosztó - IP44/IP67
5 egységes AMAXX elosztó - IP44/IP67
Keskeny AMAXX S elosztók - IP44
Vegyszerálló változatok IP44/IP67
Energiaelosztó oszlopok AMAXX elosztókhoz
Függeszthető AMAXX változatok IP44
Hordozható AMAXX változatok IP44
EverGUM® fali keménygumi tokozatok IP44
Mobil EverGUM® keménygumi tokozatok IP44
EverBOX® nagyméretű hordozható felvonulási tokozat
EverBOX® GRIP hordozható felvonulási tokozat IP44
HírlevélÉrtesüljön elsőként akciókról, rendezvényeinkről, híreinkről!
Főoldal | Webáruház | Keskeny AMAXX S elosztók - IP44 / Mennekes AMAXX S elosztó IP44
Mennekes AMAXX S elosztó IP44
2×16A, 2s+f, 230V háztartási aljzat, 1×32A,5p, 400V ipari aljzat + védelem és Fi-relé
cikkszám: 960012
Ajánlatkérés

Méret: 112,5 x 650 mm
Tartalom:
1×32A, 5p, 400V CEE aljzat
2× SCHUKO® 16A, 230V aljzat
1×32A, 3p, C kismegszakító
1×16A, 1p, C kismegszakító
1×40A, 4p, 0.03A ÁVK
Védettség: IP44

rn

A keskeny kivitelű AMAXX S megoldást nyújt, ha keskeny, szűk térben kell elhelyezni a kombinációs szekrényt.  Olyan korlátozott, szűkös térben is lehetővé válik a kombináció diszkrét, térbe illő elhelyezése, ami eddig lehetetlennek tűnt. Az AMAXX S megoldást nyújt üvegpaloták tartóoszlopain, keskeny fémszerkezeteken  történő elhelyezésre is.

Az AMAXX S szélességben vagy mélységben behatárolt, szűkös helyekre teszi lehetővé az elosztószekrény praktikus elhelyezését.

Így megoldást nyújt résekben, falmélyedésekben, I-gerendákon történő elosztó szekrény elhelyezésére is.

Különleges flexibilitást ad, hogy a hátoldali felszerelésen túl felszerelhető jobboldali és baloldali kivitelben is, az opcionálisan megrendelhető sarok szerelőkészlettel.

Megjegyzés:
Egyéb csatlakozási kialakítás is megoldható a vevő igénye szerint, de mivel ez a modell általában német raktárról azonnal elérhető ( gyorsposta esetén 4 munkanapon belül, vagy a szokásos heti rendelésünkkel együtt 1 maximum 2 héten belül ) ezért javasoljuk inkább ezt vagy a webáruházban lévő többi modell közül kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőt!

Az itt megadott adatok és ajánlások nem tekintendők garantált termékjellemzőnek, ezek laboratóriumi teszteken illetve gyakorlati tapasztalatokon alapulnak. Mivel az egyedi felhasználási feltételek és esetek kívül esnek tudomásunkon, felügyeletünkön és felelősségünkön, ez információkat kötelezettség vállalása nélkül tesszük közzé. Garantáljuk termékeink folyamatosan magas minőségét, valamint azt, hogy az Általános Kereskedelmi Feltételekben foglaltaknak megfelelően termékeink hibátlanok. Ennek ellenére javasoljuk a kérdéses termék saját laboratóriumban való tesztelését és gyakorlati kipróbálását annak biztosítására, hogy az igényelt tulajdonságoknak megfelel-e. Kárigény ebből nem érvényesíthető. A felhasználó viseli a teljes felelősséget a helytelen vagy a meghatározottól eltérő használatért.